Verwen jezelf met een cupcake of twee als je er zin in hebt. De Antwerpenaren die graag cupcakes lusten, hebben het nog nooit zo goed gehad met onze populaire cupcakes.
We hebben een uitgebreide keuze aan zoete lekkernijen met in de eerste plaats onze typische Momade Cupcakes, nu aangevuld met onze verleidelijke macarons, patisserie, handgemaakte pralines en nog veel meer. Alles wordt dagelijks vers gemaakt en met fruit versierd in onze eigen bakkerij.
De smaken van onze cupcakes gaan van de klassieke vanille tot de ietwat verslavende cappuccino. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide keuze aan heerlijke fruitsmaken. Je kunt gerust zeggen dat er voor elke smaak wel een cupcake is!
Onze bakkerij maakt graag cupcakes op bestelling voor al je privé-feestjes en bedrijfsevenementen.
Verras je geliefde(n) met een box vol lekkers! Deze box vol vers gemaakte smullers kan besteld en gratis geleverd worden op verschillende postcodes in en rond Antwerpen (zie de specifieke postcodes onder dit bericht.) De inhoud van de box: 2 standaard cupcakes, 2 mellow cakes, 1 cheesecake, 1 Triochocolate, 3 macarons en een chocolade brownie.... Weet jij...
Glutenarme cupcake met blauwe bessen, creamcheese topping met blauwe bessen confit en verse bessen
Een echt vanillestokje van superieure kwaliteit is de basis voor deze fijne cupcake. De Madagascar Bourbonvanille staat bekend voor zijn volle, romige vanillesmaak. Een rijkelijke cream cheese topping met witte pareltjes werkt deze parel van een cupcake af.
Callebaut chocolade cupcake gevuld met ganache van chocolade en een chocolade crème au beurre topping. Afgewerkt met chocoladeschilfers.
Hoera voor onze Belgische aardbeien! Wij bereiden er een heerlijke cupcake mee met een smeuïge topping van cream cheese. Geniet van Belgium’s finest cupcake.
Appel cupcake met schijfjes banaan en een cream cheese topping. Afgewerkt met een macaron.
Honing van de imker en frisse appeltjes zorgen voor een beetje zomer op je bord. De cupcake zit vol gezonde noten, zoals geschaafde amandelen. Puur natuurlijk, afgewerkt met een cream cheese topping.
Appel en kaneel, een topcombinatie die altijd werkt. Hang de cupcake aan de kerstboom of eet hem lekker op. Verse stukjes appel in én op de cupcake met een topping van cream cheese, dat smaakt winter én zomer.
Aardbei cupcake met een cream cheese topping. Afgewerkt met stukjes rabarber en een shotje rabarbersiroop.
Een Banana Split in een nieuw jasje! Verwacht je aan de gebruikelijke schijfjes verse banaan, in en op de cupcake, en de romige cream cheese. Brésiliennenootjes en een chocolade ganache maken de bananencupcake af! Schenk jezelf er gerust een ijskoude koffie bij.
Een superfood cupcake! Dankzij de voedzame bosbessen geeft deze cake je een portie vitamine C en K mee. Afgewerkt met verse bosbessen, dus dan mag je er wel twee van, niet? De romige cream cheese proeven we wel, maar denken we er niet bij.
Een koffie bij een cupcake of een cupcake bij een koffie? Met deze cappuccino cupcake hoef je je daar geen zorgen om te maken. Een topping van luchtige Italiaanse meringue geeft de bescheiden cupcake een feestelijk kantje.
Stukjes karamelfudge in de vulling, bijgestaan door hazelnoten uit Piemonte, met een afwerking van cream cheese, stukjes karamel én een overheerlijk laagje van het goudbruine goedje vormen de Karamel Hazelnoot cupcake.
Wortelen zijn met hun zoete smaak een perfect ingrediënt voor een cupcake. Zoet maar toch lekker gezond. Afgewerkt met een laagje cream cheese, een marsepeinen worteltje en een halve walnoot.
Geitenkaas in een cupcake? Het is nog lekker ook! Proef deze geitenkaas-cupcake met Chevrotin kaas uit de Savoy. Honing van de imker en verse framboosjes geven een zoet tegengewicht voor de zachte kaas.
De perfecte combinatie van smaken: de cupcake is doordrenkt van Belgische Callebaut chocolade en verse stukjes banaan. Een toefje botercrème erbovenop met nog meer verse banaan in schijfjes en een crumble maken het dessertje af.
Onze cupcakes verdienen de beste Belgische chocolade en dat is natuurlijk Callebaut. Deze chocolade cupcake, rijk aan stukjes framboos in de vulling, is afgewerkt met een ganache van pure chocolade en een verse roze framboos. Hou je het vruchtje tot het laatste?
De chocolade lovers onder ons weten welke cupcake ze op hun bord willen! Deze zoete bom is met liefde én Belgische Callebaut chocolade gemaakt. Een topping van cream cheese met ganache van chocolade en gekarameliseerde hazelnoten uit Piemonte maken de cupcake helemaal af.
Met een vulling van kersen en Belgische Callebaut chocolade verwent deze cupcake jouw smaakpapillen. Een beetje zuur en lekker zoet, dat gaat perfect samen. Een krokante crumble geeft extra dimensie. En die kers op de taart of cupcake in dit geval, mag natuurlijk niet ontbreken.
Oost en west komen samen dankzij de nougat uit het Midden-Oosten en Callebaut chocolade uit België. De honing, suiker en noten van de stukjes en schijfjes nougat worden verzacht met een romige crème au beurre-topping.
Proef het groene goud uit Italië! De heerlijke pistachenootjes zitten met stukjes in de vulling en liggen genereus op de topping van crème au beurre. Hou je niet in, want de nootjes blijken cholesterolverlagend te zijn.
Met wie wil jij de liefde delen? Deze cupcake loopt over van Callebaut chocolade! De chocolade ganache van in de vulling komt rijkelijk terug als topping. Voor je lieveling of voor jezelf…
Wellicht ken je crème brûlée, maar ken je onze Crème Brûlée cupcake al? Eén ingrediënt maakt het recept en het is een topper: Madagascar Bourbon vanille. Met kers in de vulling en een topping van chocolade crème au beurre. Proeven?
Als je maar niet genoeg krijgt van framboosjes dan staat jouw naam op deze cupcake geschreven! Het cakeje met een vulling van verse framboos is afgewerkt met een topping van cream cheese en nog zo’n vers vruchtje.
Met een vulling van Bourbonvanille van de allerbeste kwaliteit uit Madagaskar, en framboos is deze cupcake een heerlijke mix van smaken. Een topping van chocolade ganache en een verse framboos maken het meesterwerkje af.
Zot van kokosnoot? De Coconut cupcake voldoet ongetwijfeld aan je stoutste tropische verlangen. Met geraspte biologische kokosnoot in de cupcake en cream cheese erop waan je je vanzelf in warmere oorden.
Eén hap van deze cupcake neemt je mee naar het zuiden van Frankrijk. De cupcake met verse zaadjes van lavendel, een cream cheese-topping en een vers eetbaar vioolbloemetje smaakt overal.
Ooit al eens gedacht om mango en frangipane te mixen? Wij wel! Deze zoete cupcake met verse mango en een geurig amandelbeslag is een geslaagde combinatie die je best niet aan je laat voorbijgaan. Op de cream cheese topping vind je extra stukjes verse mmmango.
Verwen jezelf met een mediterraan getinte cupcake, op smaak gebracht met de aromatische olie van de zure sinaasappel. Sponzige en kleurrijke marshmallows op de cream cheese topping geven het toetje een instant vrolijke toets.
Populair in de Verenigde Staten en ook bij ons: het Oreo koekje! Oreo in de vulling, Oreo in onze unieke cream cheese topping en stukjes Oreo als afwerking. Voor wie maar geen genoeg krijgt van het sandwichkoekje. Owen Wilson, eens proeven?
Een cupcake die je instant meevoert naar je kindertijd. De noten en cacao in de praliné-vulling krijgen een bijpassende topping van hazelnoot en cream cheese, en een laagje geroosterde en gekarameliseerde stukjes hazelnoot, beter bekend als brésiliennenootjes. Een op en top Belgische combinatie.
Ontdek ons eigen recept voor een dieprode Red Velvet cupcake… De cupcake is bedolven onder een heerlijke topping van cream cheese en afgewerkt met een rood marsepeinen hartje. Weten of Red Velvet jouw tint is? Gewoon proeven.
In deze roze cupcake proef je het intense aroma van zoete rozen. Naar goede gewoonte werken we de cupcake af met een milde topping van cream cheese. Roze chocoladeschilfers van Callebaut en gekleurde sprinkles geven de cupcake een vrolijke toets.
Typisch uit België en Nederland is het kaneelachtige speculooskoekje. Wij maken onze cupcake variant met de typische warme speculooskruiden, een laagje cream cheese én een MoMade crumble van speculoos. Lekker met Sinterklaas of op andere dagen!
Cupcake met kersenvulling en cream cheese topping. Afgewerkt met een kers en crumble van speculoos.
Als je van pistache houdt, dan is dit jouw cup of cake. Een vulling van verse bosvruchten geeft de pistache cupcake een fruitige toets. We werken de cake af met een laagje cream cheese en leggen er extra verse rode vruchtjes en krokante pistachenootjes op.
Zoet, fris en een tintje zuur, dat mag je verwachten van deze heerlijke smaakbom in de vorm van een cupcake. Verse aardbeien, geraspte biologische kokos en een geut dulce de leche vullen de cupcake. Bovenop proef je een topping van cream cheese, perfect!
Chocolade en aardbei zijn een match made in heaven! Smullen maar op die regenachtige of feestelijke dagen met een glaasje champagne en deze Belgische chocolade cupcake met verse aardbeien. Met chocolade ganache en een volle rode vrucht als ultieme topping.
Aan chocolade cupcakes geen gebrek. Voor de echte zoetebekjes serveren we de chocolade cupcake met stukjes zachte karamel. Een topping van chocolade botercrème mag niet ontbreken met knapperige stukjes gezouten karamel voor een onverwacht smakenpallet.
Cupcake met kokos en karamel creamcheese topping, karamel en Bio kokosschilfers, afgewerkt met karamelbolletjes
Oreo fans, ga een stapje verder met de Oreo Framboos cupcake. Proef heerlijke stukjes Oreo én verse framboos in de vulling, laat je verrassen door onze unieke Oreo cream cheese topping en geniet van een echt Oreo koekje en een frisrood framboosje erbovenop.
Passievruchten en citrusvruchten geven hun frisse, zure smaak aan deze cupcake. In de vulling vind je toetsen van verse sinaasappel en de vrucht van de passiebloem. Een topping van praliné geeft de nodige zoetigheid. En als het leven je limoenen geeft, dan leg je die lekker op een cupcake.
Klinkt chocolade met frisse vruchten je onweerstaanbaar in de oren? Geef jezelf gerust over aan de goesting. Proef de verse sinaasappel en marsepein in de chocolade cupcake. Met een verse framboos die lekker ligt te pronken op een gulle laag cream cheese. Enjoy!
Laait de passie hoog op? Breng ode aan de hartstocht met deze passievruchten cupcake. Verse stukjes framboos in de vulling en een topping van cream cheese doen je hunkeren naar een hoogtepunt van verse passievrucht en framboos.
Een cupcake als ontbijt, why not? Laat je gaan met dit zoet cakeje gevuld met verse appel en krokante cruesli. Afgewerkt met een streepje karamel en cream cheese.
Deze cupcake van chocolade brownie verrast je met gekarameliseerde appeltjes in de vulling. Onze typische topping van cream cheese is geen verrassing, maar daarom niet minder lekker. Tot slot geeft een crème van mascarpone dit toetje een Italiaanse toets. Buon appetito!