shadow
Over ons

Onze Kernwaarden

1) WAARDERING van elke medewerker omdat die het belangrijkste kapitaal is. De medewerker wordt betrokken zodat de job tevredenheid toeneemt en zodat de samenwerking duurzaam wordt.

2) Iedereen binnen Mo made werkt met PASSIE. Het is van zeer groot belang dat de medewerkers hun rol heel graag vervullen zodat ze zich goed voelen in hun vel.

3) Open en heldere COMMUNICATIE zijn kritisch tussen alle stakeholders.

4) We streven naar TOP-KWALITEIT in zowel grondstoffen, hygiëne en afwerking zodat we topresultaten bereiken.

5) Continu INNOVEREN is van zeer groot belang omdat de digitale wereld steeds voor vernieuwing zorgt.

6) Optimale KLANTTEVREDENHEID door het voldoen van de verwachtingen van de klant.

7) Interne en externe FLEXIBILITEIT.

Onze missie

Momade cupcakes streeft ernaar om de gebakjes die we met veel liefde en passie maken om te zetten in vreugde en geluksmomenten. Mensen bij elkaar brengen en samen met vrienden en familie genieten van een heerlijk taartje of je favoriete cupcake dat is waar we het allemaal voor doen. 
Onze passie voor gebak brengt mensen samen.

Onze visie

Bij het binnenstappen van ons atelier valt het meteen op dat hygiëne, netheid en structuur van zeer groot belang is binnen Momade. Niet alleen omdat ze intern het werk vergemakkelijken maar dat is wat de klant van ons verwacht. Hoge kwaliteit is altijd onze prioriteit, vandaar dat we alleen hoog-kwalitatieve grondstoffen gebruiken omdat er een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding moet zijn waardoor we een groot aantal klanten kunnen bedienen.

Het belangrijkste kapitaal binnen Momade is ons personeel. Zij creëren Momade’s waarde. We zorgen ervoor dat onze werknemers zich goed in hun vel voelen en we betrekken ze bij beslissingen die we nemen en zorgen voor een open en transparante communicatie tussen beiden. Het is belangrijk dat ze zich kunnen ontplooien in wat ze graag doen en dat ze zich gewaardeerd voelen.

We doen al het mogelijke om onze klanten tevreden te stellen en maken er een prioriteit van om onze klantenrelaties goed te onderhouden. We zijn ons ervan bewust dat vaste klanten maar ook B2B klanten een meerwaarde zijn voor ons bedrijf.

Uiteindelijk doen we dit allemaal voor onze klanten/voor jullie. Gebakjes die we produceren en leveren doen we op een perfectionistische manier. De klant verwacht verandering bij verschillende feestgelegenheden en we passen ons assortiment graag aan volgens de seizoenen. Bovendien zorgen we voor een ruim assortiment gaande van klassiek tot modern en maken we gepersonaliseerde bestellingen op maat. Dit houdt in dat verbeteringen in technieken, smaken en afwerking een noodzaak zijn.

We blijven innoveren de komende jaren en we streven ernaar dat de klant bij aankoop van een gebakje een fijne beleving ervaart. Daarom zijn klanttevredenheid en beleving de kernwoorden van/voor de komende jaren

 

Over ons Er zijn geen producten in deze categorie.