Tartelette van zanddeeg, crème diplomate (crème pâtissière met opgeklopte room) met verse Belgische aardbeien en pistachenootjes. Diameter 8cm hoogte 7cm
Tartelette van zanddeeg, crème diplomate (crème pâtissière met opgeklopte room) met verse frambozen. Diameter 8cm hoogte 7cm
Tartelette van zanddeeg, crème diplomate (crème pâtissière met opgeklopte room) met verse braambessen en mango
Chocolade biscuit, chocolade mousse, coulis van mango en passievrucht, glaze van donkere chocolade met amandeltjes, chocolade ganache. Bevat: gluten, noten en soja
Jocondebiscuit met cassis en aardbeiencoulis en marsepein ganache. Afgewerkt met namelaka ganache. Lengte 11,5cm hoogte 3,5cm
Chocolade biscuit, chocolademousse met gekarameliseerde banaan en cremeux van munt. Afgewerkt met een chocolade glazuur *Glutenvrij* Diameter 6,5cm hoogte 7,5cm
Madeleine biscuit met honing, laagje honing cremeux, laagje compote van gekarameliseerde appeltjes, mousse van bavarois Earl Grey cream, afgewerkt met Namelaka ganache. lengte 11,5cm hoogte 3,5cm
Cheesecake vanille afgewerkt met framboos, braambes en rode bessen Diameter standaard 8cm Diameter mini 3,5cm
Chocoladebiscuit met krokantjes van pinda. Gezouten karamel, Alunga melk chocoladeganache met geroosterde pinda’s en witte chocolademousse. Breedte 7cm hoogte 7cm
Chocolade zandkoekje, biscuit van brownie, gevuld met drie soorten chocolademousse, witte, melk en puur. Witte chocolade glazuur met geroosterde hazelnoot (Gourmet). Getopt met witte chocolade ganache. Diameter 7cm hoogte 6cm
Zanddeeg taart, pistache frangipane, amandel crème, amandel praliné, geklopte amandel ganache. Lengte 11,5cm hoogte 3,5cm
Macaron gevuld met lychee en verse frambozen, opgevuld met vanille crème Diameter 7cm hoogte 5cm
Chocolade cake, chocolade mousse, citrus marmelade met een vleugje gember. ***lactosevrij*** formaat standaard 11,5 x 3,5cm
Tartelette van zanddeeg, biscuit met maanzaad opgevuld met framboosgel en kalamansi cremeux. Getopt met Italiaanse merengue Diameter 7,5cm hoogte 6cm
Joconde biscuit, koffie botercrème, chocolade glazuur en een laagje chocolade ganache in het midden. Afgewerkt met chocolade
Chocolade biscuit met framboos, frambozen ganache, frambozen confit, Namelaka ganache en Ruby & amandel glazuur
Chocoladebiscuit met chocolade ganache, hazelnoten, dulce de leche en geroosterde hazelnootjes
Tartelette van chocolade zanddeeg, gekarameliseerde pompoen, wortel en walnoten biscuit, cremeux van frangipane en mandarijn
Zacht drooggebakje met peren. Infusie van kaneel en steranijs op een romig beslag met speculaascrumble.