shadow
 • Wellicht ken je crème brûlée, maar ken je onze Crème Brûlée cupcake al? Eén ingrediënt maakt het recept en het is een topper: Madagascar Bourbon vanille. Met kers in de vulling en een topping van chocolade crème au beurre. Proeven? 

  3,25 €
 • Een echt vanillestokje van superieure kwaliteit is de basis voor deze fijne cupcake. De Madagascar Bourbonvanille staat bekend voor zijn volle, romige vanillesmaak. Een rijkelijke cream cheese topping met witte pareltjes werkt deze parel van een cupcake af.

  2,90 €
 • In deze roze cupcake proef je het intense aroma van zoete rozenbloesems. Naar goede gewoonte werken we de cupcake af met een milde topping van cream cheese. Roze chocoladeschilfers van Callebaut en gekleurde sprinkles geven de cupcake een vrolijke toets.

  2,90 €
 • Als je van pistache houdt, dan is dit jouw cup of cake. Een vulling van verse bosvruchten geeft de pistache cupcake een fruitige toets. We werken de cake af met een laagje cream cheese en leggen er extra verse rode vruchtjes en krokante pistachenootjes op.

  2,90 €

We zijn momenteel volop bezig met onze webshop te updaten alsook de juiste leverkosten. Bij het bestellen zal er momentel staan dat de levering gratis is, je mag dit negeren. Binnen de leien hanteren we een leverkost van 7,5€. Buiten de leien en binnen de singel hanteren we een leverkost van 12,5€. Buiten de singel hanteren we een leverkost van 15€ voor de gemeenten die grenzen aan de singel. Voor andere regio's gelieve te bellen naar 03/233.33.23.