Aardbei
Pistache bosvruchten
Lavendel
Cappuccino
Chocolade-kokos
Kokos speculoos
Appel-honing
Appel-kaneel
Appel-rabarber
Vanille-amandel biscotti
Bananasplit-brésilienne
Bosbes
Karamel
Framboos-rozenbottel
Wortel
Chevrotin
Chocolade-banaan
Matcha met framboos
Chocolade-framboos
Chocolade-hazelnoot
Chocolade-kers
Kaneel-gember speculoos
Chocolade-nougat
Chocolade-pistache
Chocolate-love
Cranberry-crumble
Crème brûlée-kers
Mr Rocky
Cuberdon
Dulche-de-leche
Framboos
Framboos-kokos
Rijstmatcha
Framboos-vanille-choco
Coconut
Limoen-meringue
Mango-frangipane
Bosbes-cacao
Oranjebloesemwater-marshmallow
Nutella
Oreo-cookie
Peer-pistache-bosbes
Super Biscotti
Praliné
Red velvet
Rozenbloesemwater
Matcha-chlorella
Speculoos
Walnoot-mokka
Yoghurt-kers-speculoos
Spirulina-cacao
Chocolade-veenbes
Vanille
Appel banaan
99% Chocolade
Geitenkaas cupcake met honing en een cream cheese topping. Afgewerkt met verse frambozen en een marsepein hartje.
Wortel cupcake met een cream cheese topping. Afgewerkt met een marsepein worteltje en een stukje walnoot.
Callebaut chocolade cupcake met schijfjes banaan en een crème au beurre topping. Afgewerkt met schijfjes banaan en krokante crumble.
Callebaut chocolade cupcake met geraspte kokos en een topping van ganache van chocolade. Afgewerkt met geraspte kokos.