Wens je voor morgen nog wat lekkers te bestellen, dan heb je tot 19.00 uur de tijd. Na 19.00 uur, kan jou bestelling vanaf overmorgen afgehaald of afgeleverd worden!

Desserts en gifts voor elke gelegenheid 

Een jarige medewerker? Een bedankje voor je collega's? Een nieuwe klant? Kerst of Nieuwjaar? Heb je een target te vieren? 
Verras je medewerkers, klanten of leveranciers met een doosje Momade, eventueel met jouw bedrijfslogo. Origineel en ongelooflijk lekker. Of misschien heb je zelf een leuk idee?
Neem contact met ons op, we bespreken graag jouw wensen en werken een voorstel uit op maat.  

qmusic

Catering op maat 

Ook voor een feestje, speciale gelegenheid of (bedrijfs)event kan je op ons rekenen. Wat denk je van een uitgebreid dessertenbuffet op het personeelsfeest? We luisteren ook voor zulke events graag naar jouw wensen voor een voorstel op maat. Neem contact met ons op

Momade voor horeca 

Als hotelier, restaurateur of barista weet jij wat lekker is. Maar time is money, en soms heb je niet de tijd om zelf de lekkerste desserts, taartjes of ander lekkers te maken. Daarom kunnen horeca-uitbaters ook dagverse patisserie en zoetigheden bestellen bij Momade, volgens jouw wensen in de hoeveelheden die jij nodig hebt. Zo win jij tijd en genieten je gasten van heerlijke met de hand bereide zoetigheden.

taarten horeca